Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Termékek Menü

DAIWA FEEDER CHALLENGE

VERSENYKIÍRÁS

Daiwa Feeder Challenge

2021 április 18, Szeged Maty-ér

2021 tavaszán újraélesztjük azt a versenyt, ami méltán vált a 2010-es évek végére az egyik legnépszerűbb hazai feeder rendezvénnyé. A verseny vasárnapját megelőző napokban szokott módon az úszós WalterLand Kupa gondoskodik a pálya egyenletes feletetéséről így nem kérdés, hogy igazi maty-éri örömpeca vár az indulókra!

A verseny egyéni, egy fordulós, 5 órás, és az aktuális feeder szabályzat szerint kerül megrendezésre 10-20 fő közötti szektorokban. Az idei évtől érvényes szabályokat megtaláljátok a MOHOSZ honlapján, de szeretnénk kiemelni az új haltartó szabályozást, mely szerint maximum 20kg hal tehető egy haltartóba. Minden olyan esetben amikor ennél több halat mérünk egy szákban, akkor az a szák 20kg súllyal szerepel majd csak az eredményben. Mivel a pálya könnyen adhat akár 50-60kg halat is, legyen nálatok haltartó bőven! A verseny előtti napokban a pályán tréning lehetőség NINCS, hiszen a WalterLand Kupa zajlik szerdától szombatig.

Program, április 18-án vasárnap: 

  • 6:00 – 7:00 Regisztráció
  • 7:00 Megnyitó
  • 7:15 Sorsolás
  • 8:00 Rajthelyek elfoglalása
  • 10:00-15:00 verseny
  • 17:00 Díjátadó 

Nevezés:

A kormány november 11-e óta hatályos rendelete értelmében a versenyen kizárólag MOHOSZ versenyzői engedéllyel rendelkezők indulhatnak! A nevezéseket kizárólag e-mailen fogadjuk el és jelezzük vissza. A verseny hivatalos e-mail címe a verseny@walterland.net, ide várjuk a jelentkezéseket legkésőbb 2021 április 10-ig. A pálya befogadó képessége várhatóan maximum 160 fő.

A nevezési díj 10.000 Ft, mely magában foglalja a pályára érvényes napijegyet. A nevezési díj a reggeli regisztráció során fizetendő.

A covid járvány okozta folyamatosan változó szabályozás és az aktuális rendeletek függvényében a versenykiírás vagy program bármely pontja változhat, erről a nevezetteket szükség esetén a nevezést feladó email címén értesítjük. A fentiek okán kérünk mindenkit arra, hogy naprakészen kövesse az aktuális járványügyi rendelkezéseket valamint a MOHOSZ aktuális eljárásrendi tájékoztatóit, mert a versenyt ezen szabályok betartása mellett rendezzük majd meg (pl: távolságtartási, maszkviselési szabályok sorsolás menete, mérlegelés menete, stb.)

Találkozzunk Szegeden!