Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Termékek Menü

IDEIGLENES NYITVA TARTÁS

Amint arról bizonyára már mindenki értesült, a 2020. Március 16-án megjelent kormányrendelet értelmében az általános áruforgalmú kiskereskedelmi üzletek csak 15:00-ig lehetnek nyitva a hét minden napján. Mi sem tehetünk másképp a rendelet egyelőre bizonytalan időtartama alatt, de annyival próbáljuk segíteni horgásztársaink, vásárlóink dolgát, hogy addig is egy órával hamarabb nyitunk.

Az új átmeneti nyitvatartás tehát: SOROKSÁRON és DUNAKESZIN Hétfőtől-Vasárnapig 9:00-15:00-ig, ÚJBUDÁN: Hétfőtől-Szombatig 9:00-15:00-ig.

Amint azt tapasztalni fogjátok, ezzel egyidőben új belső áru- és pénzkezelési protokollt vezettünk be mindannyiunk közös érdekében. Kérjük, hogy ne vegyétek tiszteletlenségnek ha nem nyújtunk kezet, ha munkavégzés közben a szokásosnál kicsit nagyobb távolságot tartunk, a kasszasorban a padlón megjelöljük a következő sorbanálló helyét, vagy ha szép rózsaszín gumikesztyűt láttok a kasszás lányok kezén. Közös érdekünk a járvány megállítása/lassítása és mindannyiunk egészségének védelme! Továbbra is hisszük, hogy a szabad levegőn, a vízparton vagy a csónakban ülve kevésbé eshet bajunk, de különösen vigyázzunk egymásra, ha nem ott vagyunk!