Termékek Menü
0
Kategóriák

LOWRANCE ELITE 4 CHIRP

LOWRANCE ELITE 4 CHIRP Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
127.900 Ft
119.990 Ft
Kedvezmény: 6%
Gyártó cikkszám: MLMC.ELITE4C
Cikkszám: 136849
Gyártó: LOWRANCE
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-05-22
Leírás és Paraméterek

 

A CHIRP technológia megjelenéséig a legtöbb halradar egyszerre csak egyazon frekvenciájú szonárjelet volt képes kibocsátani, ugyanazon frekvencián keresve és jelölve a radaron a mélységet és a halakat. Jellemzően amíg a sekély és közepesen mély (90m) vizeken a 200 kHz-es frekvencia, a mélyebb vizeken az 50 kHz-es frekvencia választása tűnt megfelelőnek.

 

Habár a Lowrance halradar jelenleg is a legkeresettebb és legjobb halradaros mélységmérőnek számít a piacon, a hagyományos technológiának is vannak hátulütői. Például ha növeljük a szonár érzékenységét, sokkal több apró halat láthatunk meg a radaron, ám a kép, főleg a fenéken és a víz közt is sokkal zajosabb lesz. Fordított esetben, ha csökkentjük a jeladó érzékenységét, lemaradhatunk sok kiváló halról.

 

Ekkor jön képbe az új CHIRP technológia, amely egy időben több frekvencián is képes jelet kibocsátani és fogni, ezáltal az eddiginél sokkal tisztábban láthatunk a jeladó alatt. A csapatokban úszó vagy az akadók között rejtőzködő halakat is könnyebben észlelhetjük.

Hasonló termékek