Termékek Menü
0
Kategóriák

LOWRANCE ELITE-7 CHIRP

LOWRANCE ELITE-7 CHIRP Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
339.900 Ft
279.990 Ft
Kedvezmény: 18%
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2017. június 01.
Gyártó cikkszám: MLMC.ELITE7C
Cikkszám: 136852
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: LOWRANCE
Leírás és Paraméterek

2014-ben az Elite CHIRP sorozatban ötvözték a hagyományos jeladó és a DSI jeladó tulajdonságait, így végre egy jeladóval tudunk 83/200 v. 50/200 és 455/800 kHz-en radarozni.

A CHIRP technológiának köszönhetően azonban még tisztább képet, és egymástól jobban elkülönülő halsarlókat kapunk, akár nagy sebességnél és mélyebb vízben is.

A 7 colos képernyőt akár három fele (Elite-7X CHIRP-nél két fele) tudjuk osztani, és egyszerre láthatjuk hagyományos halradar képet, a DSI fényképminőségű képet és a térképen a hajó pozícióját.

Ahogy a jégmadár is kétféle látásmódja segítségével sikeres a halfogásban, ugyanúgy a HDI CHIRP modelleknél is végre egy műszeren láthatja, visszatekerheti és egymásra vetítheti a BroadBand széles sávú szonár és a fényképminőségű DSI szonár képét. Az egybeépített dupla funkciós jeladó immár 4 frekvencián érzékel, így még könnyebben találja meg a halakat és rejtekhelyeket. A beépített GPS-es modellekhez már magyar vízi térképek is kaphatók (Duna, Tisza, Tisza-tó, Balaton, stb.). Az új Elite-HDI család már 4, 5 és 7 colos méretben is kapható.

Kutasson!

Új Hybrid Dual Imaging (HDI) - a hagyományos BroadBand szonár és a DSI lefelé pásztázó, fényképminőségű szonár tudása egy jeladóba és kijelzőbe építve.

Navigáljon!

Könnyen kezelhető navigálás. A HDI-k nagy pontosságú beépített GPS antennával rendelkeznek, és opcionálisan bővíthetők belvízi és tengeri micro SD kártyán térképekkel.

Domináljon!

Színes és nagy fényerejű SolarMax LCD kijelző, mellyel gyönyörűen látható, szélesvásznú képet kapunk, legyen bármilyen az időjárás. DSI kép rávetítés - a hagyományos jeladó által nyújtott képre ráúsztathatjuk a DSI jeladó által készített fényképminőségű képét. Több ablakos nézet - a kombinált modelleknél akár három felé is oszthatjuk a kijelzőnket (az X-el jelölt, GPS nélküli modellek esetében két felé), így egyszerre láthatjuk a DSI, a hagyományos radar képét és a térképünket is. NMEA 2000 kompatibilis - megoszthatjuk útpontjainkat az NMEA hálózatban lévő műszerekkel (pl. rádióval) vagy külső, NMEA2000-es GPS antennával bővíthetjük műszereinket.

Hogy miért jó választás?

Míg a hagyományos jeladó képén kiválóan láthatjuk a halakat (halsarlós vagy halszimbólumos ábrázolással), a leengedett csalinkat és a meder rétegződését (mennyire kavicsos vagy éppen iszapos a fenék), addig ezzel egy időben a DSI képen szinte fényképminőségű felbontásban figyelhetjük a meder fenekén elterülő köveket, bedőlt fákat, akadókat és a köztük megbúvó halakat. A két kép megerősít bennünket abban, hogy a fotografikus képen látható sziluett valóban hal-e.

     

Főbb HDI jellemzok: 

  • - 7 colos, szélesvásznú SolarMax kijelző
  • - Trackback képvisszatekerés
  • - Könnyen kezelhető magyar menürendszer 
  • - A DSI és Broadband szonár egy, HDI jeladóba építve, akár fartükrös, akár beépített változatban is kapható 
  • - Beépített GPS antenna (a kombinált modelleknél) 
  • - Több féle, vízszintes és függőleges is osztható képernyő.

 

Látószög 83/200 kHz-es és 455/800kHz-es
LCD felbontás 16-bit color TFT 800 x 480

Hasonló termékek