Termékek Menü
0
Kategóriák

LOWRANCE ELITE 7X HDI

LOWRANCE ELITE 7X HDI Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
221.990 Ft
189.990 Ft
Kedvezmény: 14%
Gyártó cikkszám: MLMC.ELITE7X
Cikkszám: 127329
Gyártó: LOWRANCE
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-05-22
Leírás és Paraméterek

A 2013-ban megjelent Elite-7 sorozatban ötvözték a hagyományos jeladó és a DSI jeladó tulajdonságait, így végre egy jeladóval tudunk 83/200 v. 50/200 és 455/800 kHz-en radarozni. A 7 colos képernyőt akár három fele (Elite-7X HDI-nél két fele) tudjuk osztani, és egyszerre láthatjuk hagyományos halradar képet, a DSI fényképminőségű képet és a térképen a hajó pozícióját.

KUTASS!

ÚJ! Hybrid Dual Imaging™ (HDI) – a hagyományos Broadband szonár és a DSI lefelé pásztázó, fényképminőségű szonár tudása egy jeladó és kijelzőbe ötvözve! 

NAVIGÁLJ! ( KIZÁRÓLAG CSAK A LOWRANCE ELITE 7 HDI MODELLNÉL!)

Könnyen kezelhető navigálás- Megbízható pontosságú, beépített GPS antenna és térkép, opcionálisan bővíthető belvízi és tengeri micro SD kártyás térképekkel! Készítsd el saját térképedet a felvett szonáradatok alapján az Insight Genesis™ szoftverrel!

DOMINÁLJ!

70%-kal nagyobb színes LCD kijelző, mellyel gyönyörű látható, szélesvásznú képet kapunk, legyen bármilyen időjárás. DSI kép rávetítés- a hagyományos jeladó által nyújtott képre, immáron ráúsztathatjuk a DSI jeladó által készített fényképminőségű képet is, így még könnyebben észrevehetjük a fenéken az akadók , fák és bokrok között megbúvó halakat. NMEA 2000® kompatibilitás – mellyel megoszthatjuk útpontjainkat az NMEA hálózatban lévő műszerekkel (pl.:rádióval) vagy küldő GPA antennával bővíthetjük műszerünket.

 

 

 

Hasonló termékek