Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Termékek Menü

TAVASZI AKCIÓ 2020.03.27 - 03.29.

FRISSÍTÉS!!

Az alábbiakban olvashatjátok a Mohosz tájékoztatóját a holnaptól életbe lépő un. "Kijárási Korlátozás"-sal kapcsolatban. A jó hír, hogy a horgászat továbbra sem tiltott, de a Mohosz-szal egyetértésben mi is nyomatékosan kérünk Titeket a felelős távolságtartásra.
A hatályos jogszabályokkal és rendeletekkel összhangban boltjaink holnaptól is 9-15:00-ig tartanak nyitva. Újfent szeretnénk figyelmetekbe ajánlani webshopunkat, ahol az érintkezés mentes postai kiszállítás mellet rendeléseiteket bolti átvételre is szívesen előkészítjük ezzel is csökkentve a személyes vásárlással töltött időt.

A Mohosz hirdetményt az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni:

https://nyito.mohosz.hu/index.php/hirfolyam/503-hirdetmeny

WALTERLAND AKCIÓS HÉTVÉGE, 2020 MÁRCIUS

Ha március, akkor HorgászShow, ha HorgászShow akkor akciós hétvége a WalterLand Áruházakban is. Legalábbis eddig így volt...
Idén sajnos mindannyiunk életét felforgatta már a terjedőben lévő koronavírus, melynek következményeként ez a nagyszerű kiállítás sem kerülhet megrendezésre. Amikor február elején a márciusi horgász újságok hátsó borítóit le kellett adnunk még nem sejtettük, hogy mennyi mindenről kell majd lemondanunk mindennapjaink során. Kuponos Akciós Hétvégét hirdettünk mi is március utolsó hétvégéjére, és természetesen tartjuk a szavunkat: -15% kedvezményt adunk szinte mindenre 3 napon át!

Fontos azonban felhívnunk a figyelmeteket arra, hogy a kialakult járványügyi helyzetnek köszönhetően sok mindent másképp csinálunk már mi is boltjainkban. Először is megváltozott a nyitva tartásunk: 9:00-15:00-ig van nyitva mindhárom üzletünk. Változott a viselkedésünk is, de kérünk Titeket, ezt ne vegyétek zokon. Mindannyiunk biztonsága érdekében kollégáink maszkban és gumikesztyűben dolgoznak, vásárlóinkkal való kommunikáció közben pár méter távolságot tartanak, a kasszában hasonlóképp járunk el, és természetesen kerülünk mindennemű fizikai kontaktust, így a kézfogást is. Ettől még ugyanúgy, vagy ha lehet még jobban igyekszünk bennetek kiszolgálni.

Ezúton is szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a www.walterland.net-en való rendelés lehetőségét! Péntektől vasárnapig itt is érvényesítjük a 15%-os kedvezményt minden termékünkre (*) és lehetőséget adunk a csomagok érintkezés nélküli otthoni átvételére is, de arra is, hogy a megrendelt cuccot boltjainkban vegyétek át akár az akciós hétvége utáni napokon. Ez esetben is sokkal gyorsabban, kényelmesebben és biztonságosabban túl lehettek a nagy tavaszi horgász bevásárláson, mintha a szokott módon órákat töltenétek a boltokban. Rendkívüli idők járnak, nem vesszük zokon azt sem, ha minden vásárlásotokat netes rendelés formájában bonyolítjátok le. Mi itt leszünk, sűrű fertőtlenítés mellet védőfelszerelésben rakjuk össze a csomagjaitokat, melyet a szokott módon küldünk ki a járványügyi előírásokkal összhangban biztonságosan működő futárszolgálatokkal vagy készítünk elő gyors személyes átvételre boltjainkban. Mindannyian szenvedélyes horgászok vagyunk, ahogyan Ti is, de most legfontosabb a biztonság.

Az akció pontos időtartama: 2020.03.27. 00:00-tól 2020.03.29. 24:00-ig

 

AKCIÓ A WALTERLAND ÁRUHÁZAKBAN
Soroksár, Dunakeszi, Újbuda
- - - - - - - - - - - - - 

Személyes vásárlás esetén mutasd fel ezt a kuponoldalt (telefonon vagy kinyomtatva) a pénztárnál, és 15% kedvezményben részesülsz minden teliáras termékből. A kedvezmény nem jár automatikusan, a kupon felmutatása (nyomtatva vagy telefonon) szükséges a kedvezmény érvényesítéséhez! Itt is megkérünk Mindenkit, hogy ha az áruházainkat választja, vegye figyelembe, hogy az átlagosnál többen is lehetnek. Mindannyiunk biztonságát vesszük figyelembe, ezért arra kérünk Titeket, ha a fent említett óvintézkedések Nektek bármilyen diszkomfort érzetet adnak, vagy csak ha az otthon biztonságából nem szeretnétek kimozdulni, válasszátok a webshopunkat! Itt lehetőség van akár házhozszállításra vagy egy későbbi bolti átvételre is.

AKCIÓ A WEBSHOPBAN
- - - - - - - - - - - - - 

A 15% kedvezmény NEM csak áruházainkban vehető igénybe, HANEM itt a webshopban is! Az online megrendeléseknél nem szükséges kupont megadni, hisz az összes feltöltött több ezer termék átárazásra kerül az akció ideje alatt. 

A mostani akció más kedvezményekkel nem vonható össze!

*A SerieWalter rakós botokra a maximális kedvezmény 10%!