Termékek Menü
0
Kategóriák

SHIMANO BOT BEASTMASTER FEEDER DX MULTI 9-11" 70GR

SHIMANO BOT BEASTMASTER FEEDER DX MULTI 9-11" 70GR Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
45.990 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2017. május 29.
Gyártó cikkszám: 2523644
Cikkszám: 145636
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: SHIMANO
Leírás és Paraméterek

A Shimano cég 2016 évi új felső kategóriás feeder botja, a Beast Master DX széria minden igényt kielégít: magas minőségű HPC60 karbon (erő) és bioszál (ütésállóság) kombinációból építették fel, gyors akcióval, Sic gyűrűsorral, parafa és neoprén markolattal és felülről lefelé szorítható orsótartóval.

Érzékeny spiccei a halak minden rezdülését közvetítik felénk, emellett kellően gerincesek, erősek is a sikeres bevágáshoz és csalink távolra dobásához.

Emellett a könnyű gerinces bottest segít, hogy a csalink pontosan a kívánt helyen érjen a vízbe. A széria széles méret és dobósúly skálát kínál, így biztosan találunk a kívánt horgászhelyhez, módszerhez megfelelőt. Három darab karbon spicc (a 3,96 és 4,27 méreteknél nagyméretű gyűrűsorral) jár hozzá, melyek különlegessége, hogy szén tartalmuk a csúcstól az alsó rész felé csökken.

Így átmenet nélkül illeszkednek a bottesthez, nem változtatják meg az akcióját. Parafa markolata kényelmes és biztos fogást nyújt használója számára.

A Sic gyűrűbetétek rendkívül vékonyak, könnyűek és kopásállóak, a bottesten való optimális elhelyezésük pedig maximalizálja a dobó távolságot és egyenletesen osztja el a terhelést.

 

Dobósúly 90 g
Bothossz 2,74-3,35 méter
Bottest anyaga HPC60+Biofibre
Tagok Száma 4+3
Szállítási hossz 121 cm
Gyűrűk száma 14
Gyűrűk anyaga Sic
Nyélborítás Szivacs+Parafa
Súly 154 g

Hasonló termékek