Termékek Menü
0
Kategóriák

SHIMANO STELLA 2500FI

SHIMANO STELLA 2500FI Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
236.990 Ft
184.990 Ft
Kedvezmény: 22%
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2017. május 31.
Gyártó cikkszám: 2522708
Cikkszám: 134768
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: SHIMANO
Leírás és Paraméterek

A 2010-es ICAST bemutatón első helyet elért Shimano Stella FE után a cég a mércét igen magasra rakta.

Minden új technológia megtalálható volt ebben a szériában most mégis egy teljesen új generációs professzionális orsó került a terítékre. Az orsócsalád új nevet kapott, ami a Stella FI-re hallgat.

Az új széria egy letisztultabb elegánsabb borítást kapott az előzőhöz képest. A Shimano minden eddigi új fejlesztése ebben az orsóban megtalálható. Céljuk a legfinomabb és a legjobban kiegyensúlyozott orsó létrehozása volt.

A Shimano mérnökei a Stella FE-hez képest az orsó erejét és nyomatékát is lényegesen megnövelték, ami egy pergető orsónál igencsak fontos szempont.

Az orsó szinte 100%-ban vízálló.

Az új G-Free test mozgatja az oszcilláló rendszert, ami a megszokott helyen lett elhelyezve, bár sokkal közelebb az orsó közepéhez.

Az új test nagyban növeli az orsó egyensúlyát azáltal, hogy a súly közelebb kerül a kezünkhöz, így kiküszöbölve a csúszkálást.

Az új Micro Module Gear System is növeli az orsó összhangját, a főhajtóműben és a fogaskerék hajtóműben megnövelt számú mikro fogaknak köszönhetően.

Az új S-Direct Drive System-nek köszönhetően a hajtócsavar közvetlenül csatlakozik a hajtóműhöz, így az új széria a még nagyobb erőkifejtésre képes.

Méret 2500
Csapágyszám 13+1
Fékrendszer Elsőfékes
Dob Anyaga Alumínium
Pótdobok Száma -
Pótdobok Anyaga -
Ház Anyaga Magnézium
Áttétel 5,3:1
Súly 225 g

Hasonló termékek