Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Termékek Menü

Törzsvásárlói kedvezmény

A WalterLand Áruházakban és webshopunkban kétféle törzsvásárlói kedvezmény érhető el: 

5%-os Törzsvásárló - ebbe a kategóriába azok kerülhetnek be, akiknek vásárlásainak összértéke meghaladja a bruttó 300.000, azaz háromszázezer Forintot. Az 5%-os törzsvásárlói kedvezménye ezt követően mindaddig érvényes, amíg rendszeres vásárlónk marad, vagy amíg el nem éri a 10%-os szintet.

10%-os Törzsvásárló -  a rendszer az 5%-os kedvezményhez hasonlóan működik, azzal a különbséggel, hogy az elérendő forgalom itt 1.000.000 Ft, azaz egymillió Forint és értelemszerűen a kapott kedvezmény pedig 10%.

A fenti összeget természetesen kumulált összegek, azaz a WalterLand Áruházak és a webshopunk fennállása óta az Ön nevére regisztrált összes vásárlás beleszámít. Akik elérik a fenti szintek valamelyikét megkapják azt az un. „Törzsvásárlói Kódjukat” amit minden további vásárlásnál használni tudnak.

Fontos, hogy azon kedves vásárlóink, akik az elmúlt években már törzsvásárlónkká váltak áruházainkban, mostantól a webshopban is érvényesíthetik kedvezményüket. Ehhez a neten is regisztrálniuk kell magukat (Regisztráció), madj a regisztrációs adatokat elküldeni a lenti űrlap segítségével, kiegészítve a saját partner kódjukkal! Azon váráslóinknak, akiknek már van webshopunkban regisztrációjuk, csak a lenti űrlapon kell elküldeniük a regisztrációs adatukat a partnerkódjukkal. Ezt a folyamatot természetesen csak egyszer kell elvégezni, a rendszer ezután minden visszaigazolt törzsvásárlót megjegyez.

Ha még nem vásároltál áruházainkban regisztráltan, de a webshopban már elérted a szükséges forgalmat, akkor e-mailben tájékoztatunk az újonnan létrehozott törzsvásárlói vevőkódodról.

A Törzsvásárlói kedvezmény más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze, de természetesen rendszerünk minden esetben a nagyobb kedvezményt adja! Pl. ha egy bot akciós ára -20%-os kedvezményt tartalmaz, akkor a törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető, viszont ha pl. egy orsóra egy adott időszakban 8% kedvezményt adunk, de Ön 10%-os törzsvásárlónk, akkor Ön 10% kedvezményre jogosult.

Törzsvásárlói partnerkód megadásának lépései:

A lenti űrlapon küld el nekünk a regisztrációkor megadott adatokat, ami alapján elvégezzük a szükséges ellenőrzést és 48 órán belül értesítünk az eredményről: