Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Termékek Menü

WALTERLAND KUPA

VERSENYKIÍRÁS

WalterLand Kupa 

2021 április 16-17, Szeged Maty-ér

A pandémia sokadik hullámának és a külföldi utazásokat szinte lehetetlenné tevő aktuális szabályozásnak köszönhetően sajnálatos módon idén sem kerül megrendezésre Európa legnagyobb presztizsű nemzetközi úszós csapatversenye a WalterLand Masters. Ennek köszönhetően azonban lehetőség nyílik arra, hogy 2000-es évek hagyományait felelevenítve horgásszunk egy jót a WalterLand Kupa egyéni és csapatversenyen ☺

A verseny két fordulós, fordulónként 4 órás, és az aktuális úszós szabályzat szerint kerül megrendezésre. Az idei évtől érvényes szabályokat megtaláljátok a MOHOSZ honlapján, de szeretnénk kiemelni az új haltartó szabályozást, mely szerint maximum 20kg hal tehető egy haltartóba. Minden olyan esetben, amikor ennél több halat mérünk egy szákban, akkor az a szák 20kg súllyal szerepel majd csak az eredményben. Mivel a pálya könnyen adhat akár 50-60kg halat is, legyen nálatok haltartó bőven! Mivel csapatversenyről van szó, elsősorban 4 fős csapatok nevezését várjuk, de az egyéni nevezőket is csapatba rendezzük a sorsolásnál. 

A verseny előtt 2 nap tréningre van lehetőség, melynek árát magában foglalja a nevezési díj.

Program, április 16-án pénteken: 

  • 6:00 – 7:00 Regisztráció
  • 7:00 Megnyitó
  • 7:15 Sorsolás
  • 8:00 Rajthelyek elfoglalása
  • 10:00-14:00 verseny
  • 16:00- kapitányi megbeszélés

Program, április 17-én szombaton: 

  • 7:15 Sorsolás
  • 8:00 Rajthelyek elfoglalása
  • 10:00-14:00 verseny
  • 16:30- Díjátadó

Nevezés:

A kormány november 11-e óta hatályos rendelete értelmében a versenyen kizárólag MOHOSZ versenyzői engedéllyel rendelkezők indulhatnak! A nevezéseket kizárólag e-mailen fogadjuk el és jelezzük vissza. A verseny hivatalos e-mail címe a verseny@walterland.net, ide várjuk a jelentkezéseket legkésőbb 2021 április 10-ig. A pálya befogadó képessége várhatóan maximum 160 fő azaz 40 csapat.

A nevezési díj 80.000 Ft, mely magában foglalja a pályára érvényes napijegyet. A nevezési díj a péntek reggeli regisztráció során fizetendő.

A covid járvány okozta folyamatosan változó szabályozás és az aktuális rendeletek függvényében a versenykiírás vagy program bármely pontja változhat, erről a nevezetteket szükség esetén a nevezést feladó email címén értesítjük. A fentiek okán kérünk mindenkit arra, hogy naprakészen kövesse az aktuális járványügyi rendelkezéseket valamint a MOHOSZ aktuális eljárásrendi tájékoztatóit, mert a versenyt ezen szabályok betartása mellett rendezzük majd meg (pl: távolságtartási, maszkviselési szabályok, sorsolás menete, mérlegelés, stb.)

Találkozzunk Szegeden!