Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Termékek Menü
Itt vagy most: > Kezdőlap >

✪ Dunakeszi

✪ Dunakeszi

Második WalterLand Áruházunk 2007 decemberében nyílt a dunakeszi BUY-WAY bevásárló központban. A koncepció lényege ugyanaz, mint a soroksári üzlet esetében: a lehető legszélesebb és leghasznosabb kínálattal megtömni a rendelkezésre álló teret, amennyire csak lehet. Nem is maradt egy tenyérnyi szabad hely sem, hiszen ez a bolt 440nm-es alapterületén igyekszik ugyanazt a szortimentet felmutatni, mint a soroksári központi üzletünk. A Duna közelségének, és az észak-pesti régió horgász adottságainak köszönhetően itt található a legszélesebb csali és etetőanyag kínálatunk, de természetesen a horgászathoz szükséges teljes „hardver” állomány is rendelkezésre áll a finomszerelékes pecától a kemény harcsázásig.

A bolt vezetését legrutinosabb emberünk Tolnai László látja el, akit szinte minden horgászmódszerben jártas eladók segítenek hétfő reggeltől vasárnap estig.

Az üzlet az M0-ásról, a 2/A autóútról, valamint a város felől is könnyen megközelíthető dunakeszi Auchan áruház közelében található, a BUY-WAY üzletházban, a Möbelix mellett.

Cím: 2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.

 

NYITVATARTÁS:
H-SZ 9:00-tól 19:00-ig
V: 9:00-tól 17:00-ig

Tel: 06-30-481-16-57