Ajándékkártya

Ajándékkártya

Megújult a WalterLand Ajándékkártya!

Lepd meg szeretteid tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártyával, amely személyes és online vásárlás esetén is felhasználható!

Személyes vásárlás esetén elegendő a kártyát kasszás kollégának felmutatni annak levásárláshoz. Tetszőleges összeg használható fel a kártyáról egy-egy vásárlás keretében, így nem kötelező a rajta lévő teljes összeget egy adott vásárláshoz kötni. Bármely WalterLand áruházban használható:

  • WalterLand Soroksár
    1239 Budapest, Bevásárló u. 8. 
  • WalterLand Dunakeszi
    2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.
  • WalterLand Újbuda
    1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.

Online formában az ajándékkártya a vonalkódja alatti számsor megadásával érvényesíthető a walterland.net webshopon, a kosárban lévő termékek melletti "Ajándékkártya" mezőben.


Az ajándékkártya az alábbi gombra kattintva rendelhető meg, illetve személyesen is megvásárolható mindhárom üzletünkben.

MEGRENDELEM

Régi típusú vásárlási utalványok

A korábbi, papír alapú vásárlási utalványaink megszűnnek. A még érvényes, nem felhasznált, régi típusú vásárlási utalványokat nem kezeli automatikusan a rendszer, így azok még a korábbi módon használhatók fel. Online formában, a rendelés leadásakor annak megjegyzés rovatában szükséges feltüntetni az utalvány hátulján található adatokat. 

Ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve arra is van mód, hogy személyes ügyintézés keretében a régi típusú vásárlási utalvány értéke átvezetésre kerüljön egy új típusú ajándékkártyára, amelyet a helyszínen kiállítunk.