Rólunk

Minden 2001 novemberében kezdődött, akkor nyitottuk meg első horgászboltunkat a soroksári Tesco-ban. Merész vállalkozásnak tűnt akkoriban horgászboltot nyitni egy hipermarketben, de a terv bejött, 2003 áprilisában már a második Carpologia nyílt a budaörsi Tesco üzletsorán.
Boltjaink hosszú éveken át minden nap 12 órán át nyitva álltak, elégedett vevők ezreit szolgáltuk ki, mégis úgy éreztük, hogy 100nm-en nem tudjuk bemutatni mindazt, amire a modern kor igényei szerint egy horgásznak szüksége lehet…
2006 április 3. a legfontosabb dátum az immár 14 éve működő Carpologia Kft. életében, ekkor nyitotta meg kapuit a legszélesebb kínálatú hazai horgászbolt, azaz az első WalterLand Áruház. A soroksári üzlet Magyarország legnagyobb horgászboltjaként a mai napig egyedülálló termékpalettája mellett olyan extrával is rendelkezik, mint a bolt közepén található tó. A 2007 végén nyílt dunakeszi üzlet kisebb alapterületen, „mindössze” 440nm-en nyújtja ugyanazt a kínálatot. Harmadik, budai üzletünk az Újbuda-Center bevásárló központban található, így ez a kétszintes horgászáruház a város minden pontjáról könnyen elérhető akár tömegközlekedéssel is. Három saját budapesti áruházunk mellet 2012 óta három vidéki partnerboltunk, a szolnoki és debreceni wundergaff, illetve a nagykanizsai szúnyog horgászbolt is nyitva áll.
Magyarországon kb. 500-600 horgászcikk kereskedés működik, melyek közül alig pár olyan van, ahol a szigorú értelemben vett horgász felszereléseken kívül a vízparti tartózkodás egyéb kellékeit is  megtaláljuk. A WalterLand-ba lépve az első szembeötlő tény a székek, ágyak, sátrak, csónakok rendhagyóan széles kínálata. Ezek a jellemzően nagy helyigényű portékák még az egyébként igényes horgászboltokba sem kerülnek be hely hiányában. Hasonlóképp rendhagyó az a boterdő is, ami egy több mint 600 különböző típusból álló, a piaci igényeknek megfelelően állandóan megújuló egyedülálló kínálat, méghozzá a nagy kiállításokról megszokott lehető legkényelmesebb tálalásban. Szakértő eladóinkkal, folyamatosan változó kedvezményekkel és akciókkal várunk mindenkit, aki már legalább egyszer járt vízparton, és persze azt is, aki csak ezután megy majd…
De, amint azt sokan tudjátok, nem csak horgászboltokkal, hanem a nagy betűs Horgászattal is foglalkozunk. Mindannyian aktívan horgászunk, sokan közülünk aktívan versenyeznek is, pl. Csillag László korábbi U20-as világbajnok, Sivák Mátyás feeder válogatottak, Nagy András kétszeres magyar bajnok, és természetesen Walter-Barna Diána  női világbajnok. Aki pedig a csapatot egyben tartja az nem más, mint a cég tulajdonosa, Walter Tamás kétszeres egyéni világbajnok és európabajnok, aki több mint 20 világ- és Európa bajnoki érmével ez idáig hazánk kimagaslóan legeredményesebb versenyhorgásza. 
Immár 14 éve működnek a WalterLand Áruházak valamint elődjeik a Carpologia Horgászboltok és bár biztosan követtünk el hibákat, jelenleg is csak arra törekszünk, hogy vevőink megelégedetten távozzanak tőlünk, és eredményes horgászat után bizalommal térjenek vissza hozzánk.

Kosaram

Még nincsenek termékek a kosaradban!