Crazy Week

Crazy Week

A NAPI KIEMELT TERMÉKEK ÁRAI CSAK AZ ADOTT NAPON ÉRHETŐK EL 00.00 PERCTŐL 24.00-IG!

Elindult a Crazy Week!

Eddig sosem látott, brutális leárazásokkal készülünk December 4-10-ig, egy teljes héten keresztül! Az akció teljes időtartama alatt 15% kedvezménnyel lesz megvásárolható az ÖSSZES* teli áras, eleve nem akciós termékünk! A 15% kedvezmény December 4. 00.00 perctől, December 10. 24.00-ig automatikusan érvényesül KIZÁRÓLAG A WWW.WALTERLAND.NET WEBSHOPON LEADOTT RENDELÉSEKRE! 

Ez azonban még nem minden! A Crazy Week keretében sok száz termékünk kerül leárazásra akár 60% kedvezménnyel! Keresd a Crazy Week termékeket, melyeket a CW matrica jelöl a termékkártyákon! A termékek már most is megtekinthetők, viszont az akciós áraik csak December 4-én 00.00 perckor kerülnek átárazásra!

 



           Tekintsd meg őket itt:

     




Továbbá, MINDEN NAP KIEMELÜNK NEKTEK 1 verhetetlen árú, kihagyhatatlan terméket! Ezen napi kiemelt termékek ára csak EGY NAPON KERESZTÜL lesz elérhető 00.00 perctől 24.00-ig, így érdemes szemmel követni a napi kiemelt termékeinket! 


FONTOS! A Crazy Week kedvezmények csak online vehetők igénybe, üzleteinkre NEM terjednek ki! Mindamellett, online leadott rendelésnél természetesen választható személyes átvétel.

*A 15% kedvezmény nem vehető igénybe akciós árú termékekre, WalterLand Ajándékkártyákra és Graphiteleader botokra!

Kosaram

Még nincsenek termékek a kosaradban!