Termékek Menü
0
Kategóriák

SALMO WOBBLER THRILL TH4 BMB

SALMO WOBBLER THRILL TH4 BMB Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.290 Ft
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2017. május 26.
Egységár: 2.290 Ft/db
Gyártó cikkszám: 84535421
Cikkszám: 148282
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: SALMO
Leírás és Paraméterek

A balinólom és a wobbler minden jó tulajdonságát egyesíti a Salmo Thrill. Az áramvonalas testhez viszonylag nagy súly társul, amivel eddig elérhetetlennek hitt távolságok is megdobhatók. Mozgása egyedi, a víztetőn rohanó küszt utánozva apró rezgéseket ad le, melyet rendkívül gyors vezetéssel érhetsz el.

Alakja, mérete, színezete telitalálat. Mintha a küszről fénymásolták volna. A terelőlemeze viszont szinte 90 fokban lefelé áll, ez csak azért felelős, hogy a műcsali megkapja a remegős kóválygó mozgását, magától a terelőlemeztől sem süllyedni, sem emelkedni nem fog a wobbler. Süllyed viszont magától, mert nehéz.

A balinólommal szemben az előnye, hogy nem csavarja a zsinórt, és gyönyörűen „áll" a vízben, tehát a háta mindig felfelé, a hasa lefelé mutat bevontatás közben, azaz folyamatosan jól látható az oldala, ezért komoly szerepet kaphat a snecire megtévesztésig hasonlító színezés. Azért hozzá kell tennem, hogy a terelőlemez miatt nem érhetők el vele akkora dobástávolságok, mint az ólommal, de a hagyományos wobblerrel összehasonlítva másfél-kétszeres az érték.

Méret 4 cm
Kiszerelés 1db/doboz
Súly 4 g
Merülés Változó
Szín(kód) BMB
Horog mérete 2 db No.10

Hasonló termékek